Wie zijn wij

Wie zijn wij

De winkel

Foto's van meubels

Contact

Openingstijden

Gastenboek
 

Home

 

 

 

Wij willen ons even voorstellen,

Wij zijn Theo en Gerri Gerrits.

Al meer dan 20 jaar zijn we als meubelzaak gevestigd in `t centrum van het oude vestigingsstadje Grave en wel in de monumentale oude notariswoning met de naam “Woongalerie Grave,” vandaar ons slogan

“Woongalerie Grave in `t ouwe notarishuis”

Het is meer dan de moeite waard om de sfeervolle antiek, antiek-loog met eigentijdse meubelen gecombineerd te zien in de diverse sfeervolle  vertrekken van `t  karakteristieke ouwe notarishuis. U valt van de ene verbazing in de andere! Drie etages met verrassende meubelen.

Sinds kort zijn wij ook uitgebreid met onze catacombe, van daaruit kunt u `n wandeling maken in onze meubeltuin  en al lopend onder het bordes door komt u terecht in  de stadstuin, op het einde daarvan kunt u een kijkje nemen in onze restauratiewerkplaats, waar  kasten worden gerestaureerd en ook nieuwe meubelen in warm antiek-loog (oude uitstraling)worden afgewerkt.

Heeft u dan nog steeds niet het meubel gevonden wat u zoekt, dan gaan wij voor u op pad. Wedden dat u met zo`n  twee à drie weken `n telefoontje krijgt met een verrassende mededeling.

Maar ook al zoekt u geen meubelen, u bent van harte welkom.

Een bezoek aan onze zaak met antiek, antiek-loog, gecombineerd met eigentijdse meubelen en gepresenteerd in sfeervolle vertrekken in  `t ouwe notarishuis, meubeltuin en catacombe, zal nog lang in uw herinnering blijven.

Graag tot  ziens,

 Woongalerie Grave,
Maasstraat 21
Grave.(tel.0486-473137)
Email:woongaleriegrave@hetnet.nl